• Forside
  • Sortiment
  • Jul
  • Julepakke
  • Påske
  • Historien
  • Kontakt
 
  • Skip to main content
  • Skip to footer

  • Forside
  • Sortiment
  • Jul
  • Julepakke
  • Påske
  • Historien
  • Kontakt

CHOKOLADEVÆRKSTED SIDEN 1938

Håndlavet chokolade

Historien

1. klasse håndlavet chokolade

Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og er oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Fabrikken har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København og de seneste 3 år i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje og det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.

Udvalgte produkter

En lille smagsprøve fra sortimentet

Alt tekst

Flødeboller

dessertchokolade_frontpage

Dessertchokolade

tekst 2

Pebermyntehæl

peti_four_frontpage

Petit four

Se hele vores sortiment

Råvarer af bedste kvalitet

Vi har gjort os meget umage med at udvælge de bedste råvarer til vores chokolade

- hvad munden er fuld af……

Besøg vores butik og se alt det lækre chokolade i Gilleleje

Evt. lidt beskrivelse

Footer

Kontakt

Tlf +45 3810 9025
Mail jota@jotachokolade.dk

Åbningstider

Mandag – onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-16.30
Fredag kl. 10-15.30

EKSTRA JULEÅBENT:
Lørdag d. 26. november kl. 10-14
Lørdag d.  3. december kl. 10-14
Lørdag d. 10. december kl. 10-14
Lørdag d. 17. december kl. 10-14

Mandag d. 19.december kl. 9-16.30
Tirsdag d. 20. december kl. 9-16.30
Onsdag d. 21. december kl. 9-16.30
Torsdag d. 22. december kl. 9-16.30
Fredag d. 23. december kl. 9-14.00

Følg os på

Rapport for engros

Rapport for detail

© Copyright 2021 Chokoladeværkstedet Jota A/S · All Rights Reserved · Website by Sandvall