• Forside
  • Sortiment
  • Jul
  • Påske
  • Påskepakke
  • Historien
  • Kontakt
 
  • Skip to main content
  • Skip to footer

  • Forside
  • Sortiment
  • Jul
  • Påske
  • Påskepakke
  • Historien
  • Kontakt

Historien

Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Den lille Chokoladefabrik har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København, og siden april 2008 i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje, hvor vi også kom til at hedde Chokoladeværkstedet Jota A/S.

Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, god ”gammeldags” chokolade at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.

Vi producere chokoladen i hånden, d.v.s vi støber chokoladerne, sprøjter nougaten, flødebollerne mm. i hånden.

Vi er Bahr - det bedre

Footer

Kontakt

Tlf +45 3810 9025
Mail jota@jotachokolade.dk

Åbningstider

Mandag – onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-16.30
Fredag kl. 10-15.30

Åbningstider i Påsken

Lørdag d. 9. april kl. 10-14
Mandag d. 11. april kl. 9.30-17
Tirsdag  d. 12. april kl. 9.30-17
Onsdag d. 13. april kl. 9.30-17
Lørdag  d. 16. april kl. 10-14

Følg os på

Rapport for engros

Rapport for detail

© Copyright 2021 Chokoladeværkstedet Jota A/S · All Rights Reserved · Website by Sandvall